Deelgenoot

The Brothel of Amsterdam

Werk en inkomen Zorg en welzijn Stadslandbouw

The Brothel of Amsterdam is een hyperlokale voedingsmaker en curator; met als missie het leveren van helende, hoogwaardige micronutriënten rechtstreeks vanuit je eigen omgeving in je koelkast.

We willen aansluiten bij de Missie van Stadslandgoed 937 door:

Stadslandbouw:

    We omarmen stadslandbouw door zoveel mogelijke lokale, biologische ingrediënten te gebruiken in onze producten. In de basis verwerken wij zo snel mogelijk verse ingrediënten (botten / karkassen / beenmerg) die anders via reststromen in de de voedingsmiddelen industrie zouden verdwijnen of in de verbrandingsoven. We streven ernaar de band tussen stad en voedselproductie te versterken, wat niet alleen duurzame landbouw ondersteunt, maar ook de lokale economie stimuleert.

Werk en Inkomen:

    The Brothel of Amsterdam creëert werkgelegenheid door lokale boeren en producenten te betrekken bij onze toeleveringsketen. We kunnen eerlijke prijzen bieden door een groot deel van de kostprijs (transport) onnodig te maken. We bieden ook kansen voor creatieve samenwerkingen en ondersteunen lokale ondernemers, wat bijdraagt aan economische groei in de gemeenschap.

Vrije ruimte:

Samen eten en voedselvrijheid is voor ons een belangrijke vorm van expressie en verbinding.

    Onze producten bieden mensen de vrijheid om bewust te kiezen voor gezonde, lokale voeding. We moedigen een bewuste levensstijl aan, waarin het maken van gezonde voedselkeuzes een vorm van persoonlijke vrijheid is.

Zorg en Welzijn:

    The Brothel of Amsterdam streeft naar het bevorderen van welzijn door gezonde voeding. Onze producten, met name de bone broth, dragen bij aan de gezondheid van de darmen, wat verbonden is met algemeen welzijn. We bieden ook een Patron of LOVE-programma aan dat wekelijks verse, voedzame producten levert aan de deur van onze klanten.

Kunst en Cultuur:

    We ondersteunen kunst en cultuur door lokale ambachten en smaken te benadrukken in onze producten. Onze creatieve benadering van voeding en de presentatie ervan weerspiegelt de diversiteit en rijkdom van de lokale cultuur.

Wetenschap:

    The Brothel of Amsterdam is geworteld in wetenschappelijk onderbouwde voedingsprincipes. Onze focus op de gezondheid van de darmen, het gebruik van lokale ingrediënten en de algehele kwaliteit van ons voedsel weerspiegelen de nieuwste inzichten op het gebied van voedingswetenschap. We combineren de moderne technieken voor het meten van darmgezondheid met het ambacht van het maken van NON-processed food, zonder additieven.

Door deze pijlers te omarmen, willen we niet alleen hoogwaardige producten leveren, maar ook bijdragen aan het welzijn en de veerkracht van de lokale gemeenschap.

www.thebrothel.nl

Micronutriënten rechtstreeks vanuit je eigen omgeving in je koelkast